Η «περίεργη» παρέλαση α λα «Monty Python» στη Ν.Φιλαδέλφεια

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο τρόπος που αποφάσισε να παρελάσει μια ομάδα κοριτσιών κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Ν. Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για μια αναπαράσταση που παραπέμπει σε θεατρικό νούμερο από Monty Python και πιο συγκεκριμένα στο έργο «Monty Python‘s Flying Circus».

Τα social media γέμισαν με διάφορα αρνητικά σχόλια από χτες το βράδυ «καταδικάζοντας» αυτή τη νοοτροπία. Ήδη ο δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας, Γ. Βούρος χαρακτήρισε ως «γελοία υποκείμενα» την ομάδα των κοριτσιών σε ανάρτηση στο Facebook και πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης των κοριτσιών.

Τα 10 κορίτσια ωστόσο έστειλαν και κείμενο στην Εφ.Συν τονίζοντας «Υπήρξαμε για λίγο στρατιωτάκια που αρχίζουν να ξεκουρδίζονται, να βραχυκυκλώνουν απέναντι στις διαταγές, τα παραγγέλματα, τα εμβατήρια. Ίσως γιατί πλέον δεν μας πείθουν οι ιδέες που ενσαρκώνονται σε όλα αυτά».

Παρακάτω φαίνεται το βίντεο από την παρέλαση (μετά τη 1 ώρα εμφανίζεται η ομάδα κοριτσιών), καθώς και ένα αντίστοιχο στιγμιότυπο από Monty Python.

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!