Το «Your e-articles» είναι ένα site πρωτότυπης αρθρογραφίας που καλύπτει κατηγορίες σχετικές με: οικονομικά, ψυχολογία, κοινωνιολογία, διατροφή-υγεία, παιδαγωγικά, μυστήριο, μουσική, ταινίες και πολλά ξεχωριστά κείμενα! Βασικός σκοπός είναι να παρουσιάζονται ενδιαφέροντα άρθρα που δεν τα συναντάτε στην καθημερινότητα και τα οποία επιβεβαιώνονται από συγκεκριμένες πηγές.

Στο site μας θα βρείτε και άρθρα βασικής ενημέρωσης-ειδήσεων, καθώς και διάφορες συνεντεύξεις. Τα κείμενά μας ξεχωρίζουν όσον αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία. Πάνω από το 90% του υλικού μας είναι καθαρά δικό μας και δε βασίζεται σε αντιγραφή ή αναπαραγωγή!

Η ομάδα αρθρογραφίας μας

Μιχάλης Δραμιτινός (Οικονομολόγος – Αρχισυντάκτης)

Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών οικονομικών σπουδών. Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση. Βασική μου επιδίωξη, είναι να παρουσιάσω ενδιαφέροντα άρθρα οικονομικού (κυρίως) περιεχομένου, ώστε να γίνονται από όλους κατανοητά.

Τα άρθρα μου

Ελένη Νικολιδάκη (Ψυχολόγος)

Απόφοιτη Ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Eιδικευόμενη Ψυχοθεραπεύτρια Συστημικής/Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας. Πιστεύω η ψυχολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και η ύπαρξη της ψυχικής μας ευημερίας και γαλήνης δημιουργούν τις συνθήκες για μια πιο ευτυχισμένη και παραγωγική ζωή. Μόττο μου:  «Ας δείξουμε εμπιστοσύνη στη ζωή και στο ένστικτό μας. Ξέρουν να μας καθοδηγούν».

Τα άρθρα μου

Χρήστος Ηλιόπουλος (στιχουργός)

Αποτυχημένος φοιτητής Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποτυχημένος φοιτητής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερασιτέχνης ραδιοφωνικός παραγωγός και αρθρογράφος. Συλλέκτης βινυλίων, κόμικς και βιβλίων. Λάτρης της ινδικής κουζίνας και του κόκκινου κρασιού. Με το γράψιμο έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Όταν γράφω θέλω η σκέψη που ξεκινάει από εμένα να ολοκληρώνεται από τον αναγνώστη…

Τα άρθρα μου

Έφη Δρακάκη

Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με πεδία ειδίκευσης το Ποινικό Δίκαιο και τις Εξαρτήσεις. Εργάζομαι ως καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στην ιδιωτική εκπαίδευση. Στόχος μου να παρουσιάσω άρθρα με κοινωνικά ζητήματα, ώστε να συμβάλλω στην γνωριμία του κοινού με την επιστήμη της Κοινωνιολογίας.

Τα άρθρα μου

Βασιλική Παπαδάτου

Life Coach, Λάτρης της Επιστημονικής (και όχι μόνο) Φαντασίας. Όλα αλλάζουν όταν αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τι συναρπαστική εποχή για να ζεις!

Τα άρθρα μου

Αναστασία Περαχωρίτη (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας)

Είμαι η Αναστασία και τα τελευταία 6 συναπτά έτη ασχολούμαι με την Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία. Μεγάλη μου αγάπη όμως παραμένει η Εγκληματολογία. Στην ζωή μου αλλά και μέσα από την δουλειά μου προσπαθώ να πρεσβεύω όσο πιο πίστα μπορώ το: «Όταν εστιάζεις μόνο στα προβλήματά σου θα έχεις μόνο πάρα πάνω προβλήματα. Όσο, όμως, εστιάζεις στις δυνατότητές σου θα σου παρουσιάζονται μόνο πάρα πάνω ευκαιρίες.»

Τα άρθρα μου

Αντώνης Γρηγοριάδης

Ονομάζομαι Γρηγοριάδης Αντώνιος και κατάγομαι από τη πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Είμαι τελειόφοιτος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής. Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να αρθρογραφώ και να τρέχω/περπατάω. Είναι δύο πράγματα που ηρεμούν την ψυχή και το μυαλό. Σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Τα άρθρα μου

Γιάννης Ζαννιάς

Προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με αυξημένο ενδιαφέρον για θέματα μακροοικονομίας και οικονομικής ιστορίας. Σκοπός μου είναι να παρουσιάσω μακροοικονομικά θέματα, ζητήματα οικονομικής ιστορίας, καθώς και να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου για αυτά.

Τα άρθρα μου

Ευγενία Κελαράκου (Επιμέλεια Κειμένων)

Είμαι φιλόλογος και έχω τελειώσει το κλασικό τμήμα της Φιλολογίας Αθηνών. Ασχολούμαι με την εκπαίδευση αρκετά χρόνια και αγαπώ αυτό που κάνω! Επίσης, αγαπώ και την επιμέλεια και διόρθωση κειμένων! Πιστεύω ότι καλό είναι η γνώση να μοιράζεται και τι πιο σημαντικό από το να δίνεται γραμματικά, συντακτικά και εκφραστικά σωστά!

Νικόλαος Παπαματθαίου (Οικονομολόγος – Εκπαιδευτικός)

Οικονομολόγος Εκπαιδευτικός. Πτυχιούχος Δ.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Οικονομικές & Επιχειρηματικές Σχέσεις και την Τραπεζική. Εργάστηκα ως οικονομικός σύμβουλος , όμως με κέρδισε η εκπαίδευση (παιδί εκπαιδευτικών ίσως να συνέβαλε). Μαζί θα διερευνήσουμε το ευρύτερο πεδίο των οικονομικών αλλά και κάθε τι που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον θα το αναλύσουμε.

Τα άρθρα μου

Ζωή Χριστακοπούλου (Κοινωνιολόγος)

Είμαι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας Παντείου και εξειδικεύομαι στην Ψυχολογία και στην Συμβουλευτική. Μελλοντικά θα ήθελα να εκπαιδευτώ και στο life coaching. Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω! Με συναρπάζει επίσης η επαφή με την φύση μέσω της ενασχόλησής μου με την Μελισσοκομία! Ελπίζω και εύχομαι τα άρθρα μου να σας φανούν ενδιαφέροντα!

Τα άρθρα μου

Σταματία Τερζή

Τελειόφοιτη Οικονομικών και γέννημα θρέμμα Λαρισαία, με έμφυτες τάσεις φυγής. Ούσα κυνική εκπρόσωπος του ρομαντισμού και αιώνια υποστηρικτής της προσωπικής εξέλιξης, λατρεύω να διαβάζω, να γράφω και να απαθανατίζω στιγμές που φαντάζουν μοναδικές στα μάτια μου!

Τα άρθρα μου

Γιώργος Δόλγυρας (Δημοσιογράφος – Συγγραφέας)

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα και μεγάλωσα στην Έδεσσα και τα τελευταία χρόνια ζω στην Θεσσαλονίκη. Φοίτησα στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Επίσης σπούδασα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο τμήμα Δημοσιογραφίας. Παρακολούθησα μαθήματα σκηνοθεσίας και θεάτρου. Διδάχθηκα συγγραφή ( σεναρίου, μυθιστορήματος, διηγήματος και θεατρικού ) σε κύκλους σεμιναρίων σε διάφορα εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Συμμετείχα σε διάφορες θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Διήγημά μου κυκλοφόρησε 1η φορά από τις Εκδόσεις Ρώμη το 2018 σε συλλεκτική συλλογική έκδοση. Την επόμενη χρονιά έλαβα τον 1ο έπαινο φανταστικού διηγήματος νέων στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πεζογραφίας του Λογοτεχνικού Περιοδικού Κεφαλονιάς και εκδοτικού οίκου: «ΚΕΦΑΛΟΣ» (2019) με το διήγημα: «Θηλειά στο λαιμό». Συμπεριλήφθηκε στη 1η μου προσωπική συλλογή διηγημάτων Φαντασίας- Μυστηρίου: «Σκοτεινά Φεγγάρια», η οποία κυκλοφόρησε από τις «Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή» το 2020. Όσο ζω, ελπίζω…

Τα άρθρα μου

Ειρήνη Λόκα (Αρχισυντάκτρια)

Η Ειρήνη Λόκα γεννήθηκε το 2002 και μεγάλωσε στο Ζάρκο Τρικάλων. Τελειώνοντας το Λύκειο εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει παρακολουθήσει το διαδικτυακό Εργαστήρι Μικροδιηγήματος του Αλληλέγγυου Σχολείου της Ετεροτοπίας με εισηγητή τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη στο οποίο εκδόθηκε και μία συλλογή διηγημάτων στην Ανοικτή Βιβλιοθήκη συμπεριλαμβανομένου και του μικροδιηγήματός της «Η συνεδρία», πλήθος webinars για την ψυχική υγεία και ένα σεμινάριο Filmmaking από το Skillbox. Παρακολουθεί μαθήματα νοηματικής γλώσσας από το ΚΕΝΓ. Διηγήματα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε διαδικτυακούς ιστότοπους και περιοδικά πολιτισμού: culturepoint.gr, Fractal κ.α.

Τα άρθρα μου