Στρατιώτης στην Ταϊλάνδη «σκορπίζει» το θάνατο!

Ένας Ταϊλανδός στρατιώτης άνοιξε πυρ βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης στην πόλη Nakhon Ratchasima. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα έχει σκοτώσει τουλάχιστον 20 ανθρώπους (πληροφορίες του υπουργείου άμυνας), υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και φαίνεται πως πυροβόλησε σε διάφορες περιοχές της πόλης σκορπίζοντας τον πανικό στους ανθρώπους.

Διάφορα βίντεο απεικονίζουν τον δράστη να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο μπροστά σε εμπορικό κέντρο και να ξεκινάει πυροβολισμούς, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι. Ο δράστης σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής, είχε δημοσιεύσει κάποια «περίεργα» σχόλια στο λογαριασμό του στο Facebook κατά τη διάρκεια της επίθεσης όπως «ο θάνατος είναι αναπόφευκτος για όλους». Αρχικά σκότωσε 2 ανθρώπους σε ένα σπίτι και αργότερα πήγε στη βάση του στρατού όπου πήρε καινούριο όπλο. Φαίνεται πως πυροβόλησε και στη βάση όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Το υπουργείο άμυνας δήλωσε πως δεν γνωρίζουν γιατί έδρασε με αυτό τον τρόπο και ότι μάλλον «τρελάθηκε».

Στρατιώτες και αστυνομία εισέβαλλαν στο εμπορικό κέντρο που βρισκόταν ο δράστης για 9 ώρες, όπου και απελευθερώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι.

*τα στοιχεία ενημερώθηκαν 8/2/20 και ώρα 19.45

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!