Έρχεται η νέα μουσική εμπειρία της SONY!

Η SONY ανακοίνωσε πως στο τέλος του φθινοπώρου θα είναι διαθέσιμη στο κοινό η νέα τεχνολογία που υπόσχεται μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία! Το 360 Reality Audio όπως ονομάζεται, θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία «χωρικού ήχου» της Sony που βασίζεται σε αντικείμενα.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε μουσική που θα περιβάλλεται στο χώρο, δίνοντας την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε στούντιο ή ακόμα καλύτερα, σε συναυλία! Σαν να έχουμε ήχο δηλαδή 360 μοιρών! Τα μουσικά όργανα, τα φωνητικά, ακόμα και οι κραυγές του κοινού θα συνοδεύουν όλη αυτή την εμπειρία.

Πως θα λειτουργεί;

Μέσω του κινητού μας smartphone, ακουστικών και μιας premium εφαρμογής για μουσική. Με ειδικά ακουστικά της SONY όμως, θα μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την απόλαυση της μουσικής καθώς θα αναλύουν το σχήμα του αυτιού. Όσον αφορά τα ηχεία, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αγοράσουν ειδικά ηχεία που να υποστηρίζουν το 360 Reality Audio format.

Στο αρχικό στάδιο κυκλοφορίας, οι ακροατές θα έχουν πρόσβαση σε περίπου 1000 τραγούδια, από καλλιτέχνες όπως Billy Joel, Mark Ronson, Bob Dylan, Pharrell Williams και Charli XCX.

Αναμένουμε σύντομα αυτή τη ρεαλιστική και υποσχόμενη μουσική εμπειρία!

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!