Εποχές που μεγαλώσαμε: Dolca, το σοκολατούχο γάλα

Ένα σοκολατένιο γάλα που θυμούνται οι παλιοί και δε γνώρισαν οι νέοι ήταν το σοκολατούχο γάλα Dolca της Nestle. Πρόκειται για το μεγάλο αντίπαλο του πιο διάσημου σοκολατούχου γάλακτος, του Carnation. Το Dolca ήταν γνωστό κυρίως για τη μασκότ του η οποία πρωταγωνιστούσε και στις διαφημίσεις και ήταν ένας λαγός. Το έβρισκες σε τενεκεδένιο κουτάκι με την περιγραφή «με την υπέροχη γεύση» και το λαγό! Με το πέρασμα του χρόνου οι περισσότεροι θυμούνται κυρίως το λαγό και τη διαφήμιση παρά την ίδια την ύπαρξη του συγκεκριμένου προϊόντος.

Δείτε παρακάτω τη διαφήμιση του Dolca:

Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών οικονομικών σπουδών. Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση. Βασική μου επιδίωξη, είναι να παρουσιάσω ενδιαφέροντα άρθρα οικονομικού (κυρίως) περιεχομένου, ώστε να γίνονται από όλους κατανοητά.

Newsletter

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο Newsletter! Κάθε βδομάδα θα διαβάζετε τα καλύτερα άρθρα στο email σας!

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά!

Your e-articles will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.