Το κορυφαίο μυθολογικό πάρκο στην Αθήνα: «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»

Με ιδιαίτερη τιμή οι βραβευμένες ομάδες Dream Workers και Eksagon Exhibitions, παρουσιάζουν στην Αθήνα το πιο πετυχημένο θεματικό πάρκο της χρονιάς «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι». Οι πόρτες του έχουν ήδη ανοίξει από τις 15 Οκτωβρίου 2019 και κλείνουν στις 29 Φεβρουαρίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μόλις 150 μέτρα από τη στάση του μετρό (Ανθούπολη).

Οι ομάδες που δημιούργησαν μια σειρά από τα πιο πετυχημένα θεματικά πάρκα της Ευρώπης (το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», τους «Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά», τους γιγαντιαίους «Δεινόσαυρους», την «Οδύσσεια» κ.λπ.) ετοίμασαν για να λειτουργήσουν και το κορυφαίο, μυθολογικό πάρκο αφιερωμένο στον πιο γνωστό και αγαπητό ήρωα της αρχαιότητας, τον Ηρακλή.

Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο δίνεται η ευκαιρία μιας μοναδικής ξενάγησης σε ένα θεματοποιημένο περιβάλλον μιας άλλης εποχής. Τρισδιάστατα ρομποτικά εκθέματα, με κίνηση και ήχο παντρεύουν τον μύθο με την ψυχή, τους ήρωες και τα τέρατα με την τεχνολογία και τη γνώση με την ψυχαγωγία.

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν βιωματικά με τη βοήθεια των «ξεναγών» και ερμηνευτών, σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο. Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για «γνωριμία» με τον συναρπαστικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, τους 12 θεούς του Ολύμπου, τους ημίθεους, τα μυθικά τέρατα, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις αντιλήψεις εκείνης της εποχής.

Στόχος στο τέλος αυτής της συναρπαστικής διαδρομής μέσα από ένα απίστευτο μουσείο και την τεράστια «Αίθουσα των Άθλων», είναι να κατακτήσουν όλοι τον 13ο Άθλο και τα παιδιά να κερδίσουν ένα ξεχωριστό, συλλεκτικό δώρο!

Τη δική του «πινελιά» στο πάρκο βάζει με το πηγαίο και ευφυές χιούμορ του, ο αγαπημένος Γιάννης Σερβετάς, δίνοντας σ’ αυτήν την πρωτότυπη ξενάγηση την απαραίτητη δόση γέλιου!

Το θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και η περιήγηση θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη, βιωματική και διδακτική εμπειρία!

Πληροφορίες:

Για όλους τους επισκέπτες προβλέπεται δωρεάν πάρκινγκ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

210 523 4605 & 6946 55 82 82

Σχολικές εκδρομές και ομαδικές κρατήσεις: 210 52 000 84 

ΣΗΜ: για ατομικές / οικογενειακές επισκέψεις δεν χρειάζεται κράτηση

Ωράρια λειτουργίας

Δευτέρα – Πέμπτη: 9.00 – 13.00

Παρασκευή: 9.00 – 13.00 & 17.00 – 21.00

Σάββατο: 11.00 – 20.00

Κυριακή: 11.00 – 19.00

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 9 €/άτομο

Οικογενειακό  (2 γονείς με 2 παιδιά): 28€

Οικογενειακό (3 ατόμων): 22 €

Οργανωμένα groups και σχολικές εκδρομές: 7 €/άτομο

Τρίτεκνοι / Πολύτεκνοι: 28€ 4άτομα και 5€ για κάθε επιπλέον

Άνεργοι (μόνο Παρασκευή με επίδειξη κάρτας ανεργίας): 5€

Παιδιά κάτω των 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Προαγορά εισιτηρίων: ticketservices.gr

Email: contact@herculespark.gr

Μπείτε στην ιστοσελίδα: Ηρακλής

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Δωδεκανήσου 106,

Περιστέρι 121 35

150 μ. από το ΜΕΤΡΟ, στάση Ανθούπολη

Επιλεγμένα άρθρα από ειδικούς στο είδος τους!