Ψάξε για ανθρώπους που θα έχεις μαζί τους όμορφες στιγμές!

Ξέρεις γιατί είμαι καλά, όταν φεύγει κάποιος από κοντά μου; Γιατί ξέρω ότι τώρα είναι καλά. Αν ήταν καλά δίπλα μου, θα έμενε. Για να φύγει, δεν ήταν καλά. Ένιωθε “κάπως” και όχι “κάτι”. Τώρα είμαστε όλοι καλά, γιατί το πιο ευχάριστο μέρος για να υπάρχεις είναι στις σκέψεις του, στις προσευχές του και στην καρδιά του!

Ποτέ μην πιέζεις κάποιον να σου μιλάει με το ζόρι, να σου κάνει like, να βγαίνετε βόλτα. Αυτός που θέλει να είσαι κομμάτι της ζωής του, θα σε έχει ως αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή του.

Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας εγωισμός να σε χωρίζει από τον άνθρωπο που θέλει να μοιράζεται την καθημερινότητά του μαζί σου. Από το να αναλώνεσαι πού είναι κάνε πράγματα για σένα και ψάξε το πού είσαι εσύ, ο Εαυτός σου πού βαδίζει και άλλαξέ τον προς μια καλύτερη πορεία. Από το να δικαιολογείς συμπεριφορές καλύτερα ψάξε για ανθρώπους που θα έχεις μαζί τους όμορφες στιγμές!

Είμαστε πολλοί! Για όλους υπάρχει και κάποιος που θέλει να σε έχει στην ζωή του. Μην ξεπέφτεις στην σκηνή και από μπαλαρίνα να γίνεσαι κλόουν. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν πολύπλοκο σχήμα: όπου και να τις γυρίσεις, αλλάζουν και σχήμα. Για αυτό, τράβα και ευθείες, μεγάλες ευθείες, που θα σε πηγαίνουν σε μια όμορφη ζωή, με υπάρξεις που είναι για σένα, σε πόρτες που θα ανοίγουν από μόνες τους μόνο για σένα!

Ένας τρόπος για να βοηθήσεις τον εαυτό σου είναι να αποδεχτείς την αλήθεια, ότι κάποιες σχέσεις τελείωσαν και είναι καλύτερα! Και αν εσύ δεν είσαι τώρα η πρωταγωνίστρια, θα γίνεις. Δεν ήταν για σένα, δεν σου πρόσφεραν κάτι, το ήξερες και το ξέρεις! Μάθε να χαμογελάς και θα σου έρθουν και αυτά που ζητάς!

Όποιος σε θέλει δεν θα κρυφτεί, δεν θα σιωπήσει, δεν θα χαθεί! Θα εμφανίζεται ξανά και ξανά, θα μένει, θα επιμένει και θα σου δίνει αυτό που θες πριν καν το ζητήσεις! Και να θυμάσαι:

Η ζωή δεν έχει συμβόλαια. Έχει όμως ίδια θέλω»

Με λένε Ειρήνη Πυλαρινού και η αρθρογραφία μου είναι δόσεις οξυγόνου, νιώθω ελεύθερη, ζωντανή! Όχι για τη διαφήμιση, αλλά για την ελευθερία που νιώθουν οι υπόλοιποι γύρω μου όταν με διαβάζουν! Είμαι άνθρωπος της φύσης, λατρεύω την πεζοπορία, τη βροχή και τα extreme sports. Το μότο μου: my way!!