Έρχεται το Chocolate Fest στις 17-20 Οκτωβρίου!

Είσαι λάτρης της σοκολάτας; Τότε είσαι τυχερός/ή! Το Chocolate Fest έρχεται να μας «γλυκάνει» για ένα 4ήμερο γεμάτο… σοκολάτα και γλυκές αλχημείες!

Έτσι, λοιπόν, από τις 17 έως 20 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ., θα πραγματοποιηθεί το 2ο Chocolate Fest με εκθέτες από σοκολατοποιίες, γνωστά ζαχαροπλαστεία, μέχρι ειδικά διαμορφωμένα pop-up περίπτερα. Γνωστοί pastry chefs θα παρουσιάσουν σοκολατένια προϊόντα σε ποικίλες μορφές και θα σας ξετρελάνουν!

Παιδιά, γονείς, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σοκολάτα που μόλις θα έχει φτιαχτεί. Θα υπάρχουν επίσης συσκευασμένες σοκολάτες προς πώληση, ξεχωριστά παγωτά, ροφήματα κρύα είτε ζεστά. Ωστόσο, για να είμαστε λίγο δημιουργικοί και να μην τρώμε μόνο σοκολάτα, θα υπάρχουν εκπαιδευτικά Workshops για να μάθουμε την τέχνη και την ιστορία της σοκολάτας.

Από το Chocolate Fest δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν food bloggers και διάσημοι σεφ, οι οποίοι θα μας μυήσουν στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής με τις καινοτόμες ιδέες τους. Αν είστε τυχεροί, ίσως τους πετύχετε να δημιουργούν ζωντανά κάποιο γλύκισμα!

Το κόστος για όλα; 3 ευρώ η γενική είσοδος! Να τονιστεί ότι το προηγούμενο Chocolate Fest που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2019, κατάφερε να φέρει στο χώρο του πάνω από 30.000 θαυμαστές της σοκολάτας.

Βασικές πληροφορίες του Chocolate Fest:

Χώρος διεξαγωγής: Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.
Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας
Πέμπτη | 16:00 – 23:00
Παρασκευή | 16:00 – 23:00
Σάββατο | 11:00 – 23:00
Κυριακή | 11:00 – 23:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943258864
Ε
mail: hello@wearebright.gr

Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 5 ετών

Διοργάνωση:
Bright Events

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!