Ανακοινώθηκε επίσημα το PlayStation 5!

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα την ονομασία της νέας της κονσόλας και χωρίς να μας κάνει κάποια έκπληξη, θα ονομάζεται PlayStation 5!

Χωρίς να ανακοινωθεί ακριβώς η επίσημη ημερομηνία πώλησης στο κοινό, ο Jim Ryan (SIE CEO) άφησε να εννοηθεί ότι μάλλον θα είναι προς το τέλος του 2020, καθώς αναφέρθηκε σε περίοδο διακοπών. Η τιμή δεν έγινε γνωστή ακόμα, αλλά θα είναι ελκυστική για τους gamers και τους λάτρεις των παιχνιδιών κονσόλας.

Το νέο PlayStation θα έχει αρκετά καινούρια χαρακτηριστικά. Το βασικό του είναι ότι θα έχει συμβατότητα με το PS4. Επίσης, θα περιλαμβάνει επεξεργαστή AMD Ryzen και θα λειτουργεί με δίσκο SSD, χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν την ταχύτητα. Ενδιαφέρον θα έχει και το νέο χειριστήριο που υπόσχεται νέα τεχνολογία κραδασμών και μια διαφορετική αίσθηση! Βελτιωμένα θα είναι τα γραφικά του και θα υποστηρίζει PSVR.

Το μόνο επιβεβαιωμένο παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι το Final Fantasy 7 Remake, αλλά σύντομα θα ακολουθήσουν λογικά και τα πιο κλασικά παιχνίδια που έχουμε συνηθίσει. Αναμένονται και οι πρώτες εικόνες για την εμφάνιση της κονσόλας.

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!