Πρωτοχρονιά με μέτρα και απαγόρευση

Στο πρότυπο του σχεδίου των Χριστουγέννων θα κινηθούν οι έλεγχοι, ειδικά για τις βραδινές ώρες της αλλαγής του χρόνου που εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Αυστηροί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται σε κάθε επίπεδο από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού μέσω του συγχρωτισμού, και όπως όλα δείχνουν, «οι αστυνομικοί θα κάνουν αλλαγή του χρόνου στους δρόμους».

Υπενθυμίζουμε ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί (22.00 – 05.00) παραμένει σε ισχύ, με εξαιρέσεις για λόγους υγείας, εργασίας και βόλτας οικόσιτου ζώου, τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Σχετικά με τις συναθροίσεις και το γιορτινό τραπέζι επιτρέπεται να συγκεντρωθούν δύο οικογένειες και μέχρι εννιά άτομα. Για την μετακίνησή τους σε ρεβεγιόν οι πολίτες πρέπει να στέλνουν sms με τον κωδικό 6 στο 13033 και αντίστοιχο για την επιστροφή.

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!

Newsletter

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο Newsletter! Κάθε βδομάδα θα διαβάζετε τα καλύτερα άρθρα στο email σας!

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά!

Your e-articles will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.