Πήγαμε Chocolate Fest. Vol 2!

Πήγαμε και «κολυμπήσαμε» στη σοκολάτα και στα προϊόντα της! Όλοι οι φανατικοί της σοκολάτας κάναμε αμέτρητες βόλτες, περιμέναμε σε ουρές, για να βρούμε την τέλεια γεύση, την γεύση σοκολάτας που θέλαμε να γευτούμε!

Η λογική σε τέτοια φεστιβάλ είναι να δοκιμάσεις λίγο απ’ όλα! «Μέτρον άριστον» όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας. Μόνο που εδώ το «λίγο» και το «μέτρο» ίσως να μας ξέφυγε…

Το Chocolate Fest. 2019 Vol 2 υλοποίησε ό,τι είχε υποσχεθεί εξαρχής. Υπήρχαν παντού πάγκοι με ένα σωρό σοκολάτες και τα παρεμφερή. Μπορούσες να βρεις ξεχωριστές ποικιλίες μαύρης σοκολάτας, γάλακτος, vegan, βιολογικές μέχρι και με κάνναβη! Σοκολατάκια διαφόρων ειδών και κεκάκια μάς εντυπωσίαζαν με την εμφάνισή τους. Την τιμητική τους είχαν οι βάφλες, τα βαφλοσουβλάκια και τα γλυκομπέργκερ στα οποία περίμενες αρκετά, για να δοκιμάσεις αυτό το ξεχωριστό δημιούργημα. Και η αναμονή άξιζε!

Οι περισσότερες φωτογραφίες μάλλον τραβήχτηκαν στο σιντριβάνι σοκολάτας που έβλεπες μόλις έμπαινες μέσα στο φεστιβάλ. Δυστυχώς όμως δε μπορούσες να το γευτείς! Στο χώρο υπήρχαν και διάφορες μεγάλες φιγούρες σοκολάτας, για να βγάλεις φωτογραφία- να εντυπωσιάσεις και στα social media. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ σε διάφορες προγραμματισμένες ώρες μπορούσες να δεις «live cooking» και να συμμετέχεις σε διάφορα workshops για μικρούς και μεγάλους.

Τέλος, μπορούσες να βρεις διάφορα ζαχαρωτά και καραμέλες εξίσου εντυπωσιακά! Και για να μην τρώμε όρθιοι τις λίγες σοκολάτες και γλυκά που είχαμε αγοράσει, υπήρχαν παγκάκια-τραπεζάκια για να τα απολαύσεις ήσυχα. Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας μιλήσουν οι εικόνες:

Υ.Γ. *Για να “γκρινιάξουμε” και λίγο, θα προτιμούσαμε να ήταν καλύτερα διακοσμημένο το πάτωμα και οι τοίχοι, καθώς ήταν το μόνο αρνητικό στο φεστιβάλ!

**Το φωτογραφικό υλικό είναι ερασιτεχνικό

Επιμέλεια άρθρου: Ευγενία Κελαράκου

Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών οικονομικών σπουδών. Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση. Βασική μου επιδίωξη, είναι να παρουσιάσω ενδιαφέροντα άρθρα οικονομικού (κυρίως) περιεχομένου, ώστε να γίνονται από όλους κατανοητά.