Κυκλοφόρησε το νέο single από τις Κρυστάλλινες Σκιές, «Δεν κάνω πίσω»

Oι Κρυστάλλινες Σκιές, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους album, μας παρουσιάζουν το single «Δεν κάνω πίσω»!

Το Single κυκλοφορεί από τη Yellow Note και μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις Digital πλατφόρμες. Tο τραγούδι και το Video Clip μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

«Έχουμε όνειρα, ελπίδες και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας. Μέσα στο κομμάτι λέμε αυτά που σκεφτόμαστε οι περισσότεροι αλλά ίσως φοβόμαστε να παραδεχτούμε γιατί νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαστε. Όταν γράφαμε το κομμάτι γεννήθηκε η ιδέα να συνδυάσουμε το ύφος μας με το Hip Hop και χαιρόμαστε πάρα πολύ που το επιχειρήσαμε».

Οι Κρυστάλλινες Σκιές δημιουργήθηκαν από τον Γιάννη Μαδούρο (πλήκτρα), τον Σπύρο Τσαρούχη (κιθάρα) και τον Σάκη Τσιαπόκη (μπάσο). Έχουν εμφανιστεί σε σημαντικές σκηνές όπως το Γυάλινο μουσικό θέατρο, ο Σταυρός του Νότου, η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, το HolyWood Stage, το Half Note και άλλες. Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι εμφανίσεις τους στην Πλατεία Συντάγματος για το Rally Εcomobility, οι εμφανίσεις τους στην Πλ. Μοναστηράκι και στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ για το Athens Festival, η εμφάνισή τους στην συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και των Κίτρινων Ποδηλάτων καθώς και η εμφάνισή τους στην συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα.

Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιάννης Αγγελάκας, τα Κίτρινα Ποδήλατα , ο Απόστολος Ρίζος, ο Νίκος Μερτζάνος, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Μηλιώκας, τα Υπόγεια Ρεύματα, Kollektiva, οι 1550, οι ΕΝΑ Βήμα Μπροστά, ο Βασίλης Καζούλης, ο Πέτρος Θεοτοκάτος κ.α.

Ανακαλύψτε τις Κρυστάλλινες Σκιές σε Facebook και Instagram:

https://www.facebook.com/krystallinesskies/

https://www.instagram.com/krystallines_skies/

Επιλεγμένα άρθρα από ειδικούς στο είδος τους!