Έρωτας.

Έρωτας. Έννοια που την έπλασε θεός. Δημιούργημα επίγειων δυνάμεων αναμφισβήτητα δεν είναι. Δεν γνωρίζεις εάν και πότε θα εισβάλει αναρχικά στα σωθικά σου. Γκρεμίζει την ύπαρξή σου στο λεπτό και η όρεξή του καθορίζει εάν τα υγρά σου θα ποτίσουν τις ρίζες ή τις ανάγλυφες σχισμές σου. Λύτρωση και κατάρα που πνίγει θάλασσα στα δικά της νερά. Πρόσωπα αμέτρητα με μάσκες κάθε ένα. Όσες φορές και αν ρυθμίσεις το ρολόι θα‘ ναι απρόβλεπτος και ξαφνικός. Το μόνο αρσενικό που εξουσιάζει και γεμίζει τα πάντα μέσα σου. Που δεν μπορεί να ηττηθεί από όποια γυναικεία δύναμη σταθεί απέναντι του.

Κάποιοι άνθρωποι φοβούνται τόσο πολύ να βρεθούν στο πλάι του που ανάβουν φωτιά και την κρατούν στο χέρι τους. Δεν σκέφτονται όμως πως κάποια στιγμή απλώς αυτή θα τους κάψει. Δεν χωρά σε δεσμά και δεν ακολουθεί κανόνες. Εκλαμβάνει το κόκκινο σαν ελευθερία και κυνηγά το τζάμι του να σπάσει, να φανεί πιο έντονα. Όσο πόλεμο κηρύσσεις τόσο θα πλησιάζει την πλευρά σου. Διάλεξε σφαίρα ή ασπίδα.

Newsletter

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο Newsletter! Κάθε βδομάδα θα διαβάζετε τα καλύτερα άρθρα στο email σας!

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά!

Your e-articles will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.