Πολέμησε και χτίσε αέναες ρίζες στην ψυχή σου

Στο διάβα της ζωής σου γνωρίζεις εκατοντάδες ανθρώπους και εισχωρείς στην ψυχή τους. Με κάποιους πιστεύεις πως έπραξες λυτρωτικά προς το Εγώ σου, ενώ με άλλους εύχεσαι σπαρακτικά να γυρνούσε ο χρόνος πίσω και την ενέργεια αυτή να είχες αποτρέψει.

Εγώ, αν και μικρή σε ηλικία, θα σου πω πως κάθε σου αλληλεπίδραση σε τούτο τον κόσμο με οτιδήποτε υλικό και άυλο έχει εξαιρετικά ευεργετικό χαρακτήρα. Στη κρίση σου καθίσταται η αποικοδόμησή του. Πιθανότατα να έχεις «φάει γερές σφαλιάρες» που χάραξαν αιχμές, δύναμης παντοτινής στην ψυχή σου. Κάθε μία από αυτές έχει ορίσει στο ασυνείδητό σου μία ωφέλιμη οδό την οποία θα επιδιώκει να ακολουθεί πιστά σε κάθε παρόμοια εμπειρία.

Εσύ προσαρμόζεις την δομή του σεναρίου, εσύ σημειώνεις και το τέλος. Η ζυγαριά του νου και της καρδιάς να μην μένει ουδεμία στιγμή στάσιμη. Να φοβάσαι την στιγμή ετούτη που θα νιώθεις ζωντανός στο σώμα και νεκρός στο άυλο περιεχόμενό σου. Να πολεμάς όσο ηχεί ο χτύπος της καρδιάς σου και κάθε σφαίρα φρόντισε να επουλώνει μια πληγή. Εσύ επιλέγεις τον κάτοχο του τραύματος. Εσύ επιλέγεις αν θα χρησιμοποιήσεις ασπίδα ή εάν θα θυσιαστείς για ανθρώπους που θα εμφανιστούν μπροστά σου. Γιατί έτσι ξαφνικά γίνεται. Κανένας δεν θα σε ρωτήσει, δεν θα πάρει την άδειά σου.

Αυτή είναι η μαγεία. Φρόντισε να αξίζει κάθε χιλιοστό φθοράς. Μα, αν στο τέλος τα πόδια σου δεν βαστούν τα κομμάτια του σώματός σου, τότε, φίλε μου, σου εγγυώμαι πως είσαι νικητής.