«Κλείνουν» παραλίες σε Πάτρα και Βόλο

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μας ενημέρωσε για το κλείσιμο παραλιών σε Βόλο και Πάτρα προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Έτσι, με απόφαση της Προστασίας του Πολίτη και κατόπιν επικοινωνίας με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και τη γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας αποφασίζεται ο περιορισμός κίνησης στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας και συγκεκριμένα σε 2 περιοχές. Η πρώτη είναι η περιοχή Νότιο Πάρκο και η δεύτερη είναι η πλαζ Αγυιάς. Ο περιορισμός ξεκινάει από το Σάββατο 04/04/20 με διάρκεια 14 ημερών. Δεν θα επιτρέπεται η κίνηση πολιτών από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή τις ώρες από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επόμενης μέρας. Για το Σαββατοκύριακο ο περιορισμός θα έχει διάρκεια όλη την μέρα.  

Ύστερα από συνεννόηση με τον δήμαρχο Βόλου, επιβάλλεται περιορισμός κίνησης στην παραλία Βόλου, ξεκινώντας από τις 06/04/20 με διάρκεια και εκεί 14 ημερών. Ο περιορισμός κίνησης εδώ ισχύει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επόμενης μέρας για τις καθημερινές και επίσης όλο το Σαββατοκύριακο θα είναι κλειστή όλες τις ώρες.

03/04/20

Εικόνα: Γιάννης Χουβαρδάς

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!