Ταραντίλης για άνοιγμα: καλύτερα επιδημιολογικά δεδομένα σε σχέση με ένα μήνα πριν

Όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα που ισχύουν σήμερα είναι καλύτερα αν συγκριθούν με τα αντίστοιχα στις 14/12/20 (την μέρα δηλαδή που άνοιξε το click away κ.λπ.).

«Θα δώσουμε τα στοιχεία στην Επιτροπή, η Επιτροπή θα τα αναλύσει και θα εισηγηθεί», δήλωσε σχετικά με το μερικό άνοιγμα λιανεμπορίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης. Η διαδικασία είναι «δίνουμε τα δεδομένα στην επιτροπή, την Παρασκευή το πρωί γίνεται η συζήτηση και ύστερα υπάρχει η απόφαση της κυβέρνησης που θα ανακοινώνεται στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής. Από Δευτέρα σε Δευτέρα θα ξέρουμε τι ανοίγει»

«Βλέποντας τα δεδομένα, ένας μήνας lockdown στοιχίζει 3 δις ευρώ περίπου, ίσως και υψηλοτέρα».

Σχετικά με την πλατφόρμα των ραντεβού εμβολίων ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 110.000 ραντεβού που θα ξεκινήσουν από τις 16 Ιανουαρίου 2021 και αφορά τις ηλικίες 85 ετών και άνω. Επίσης, μετά την δεύτερη δόση εμβολίου θα δίνεται στους εμβολιασμένους πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πηγή: media.gov.gr

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!

Newsletter

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο Newsletter! Κάθε βδομάδα θα διαβάζετε τα καλύτερα άρθρα στο email σας!

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά!

Your e-articles will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.