Χαρδαλιάς: Θα υπάρξει ενημέρωση για το τι ανοίγει – κάποια ανήκουν σε σφαίρα φαντασίας

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό δήλωσε ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί διότι το τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκε μεγάλος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων ειδικά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν απολύτως και στο ακέραιο έως τις 4 Μαΐου, όπως ισχύουν και τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

«Και το λέω ώστε να μην ετοιμάζονται και να μην κάνει κανείς σκέψη για εκδρομές την Πρωτομαγιά», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Σχετικά με πληροφορίες για το τι ανοίγει και πότε, τόνισε ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας και ότι η κυβέρνηση κινείται με σχέδιο μελετώντας όλα τα δεδομένα. Πολλά από αυτά που ακούγονται ανήκουν σε σφαίρα φαντασίας ή απολύτων εικασιών, τόνισε. Όλοι θα ξέρουν έγκυρα και έγκαιρα τι θα γίνει και πώς.

Από Δευτέρα η μετακίνηση προς τα ειρηνοδικεία και τα υποθηκοφυλακεία για τη διαδικασία της συναινετικής προσομοίωσης θα γίνεται με χρήση του κωδικού Β2 στο 13033.

25/04/20

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!