«Έτερος Εγώ: Νέμεσις» του Σωτήρη Τσαφούλια – Έρχεται στην Cosmote TV

Πριν από λίγες ημέρες τέθηκε σε κυκλοφορία το τρέιλερ της σειράς με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», από το δίκτυο της Cosmote Tv. Λίγες ημέρες, λοιπόν, απομένουν ώστε να δούμε την ολοκλήρωση της σειράς.

Στο πρώτο μέρος της σειράς «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές» βλέπουμε ένα χρόνο αργότερα τον καθηγητή Λαΐνη, να λαμβάνει στο διαμέρισμά του ένα πακέτο, που το φρικιαστικό περιεχόμενό του τον οδηγεί στην αστυνομία. Ο Μπαρακόπουλος μαζί με τον αστυνόμο Παντελής Σκλαβή (Πέτρος Λαγούτης), έχουν ήδη προσκληθεί στο Ψυχιατρικό Κέντρο Ψυχές για την εξιχνίαση δολοφονίας ενός εσώκλειστου. Η μία δολοφονία ακολουθεί την άλλη, με τους υπόπτους να αλλάζουν πρόσωπα, καθώς ο δολοφόνος έχει στήσει το δικό του παιχνίδι, επηρεασμένος από τους άθλους του Θησέα.

Στο δεύτερο μέρος «Κάθαρσις», οι δολοφονίες φοιτητριών προκαλούν αναστάτωση στον πανεπιστημιακό κύκλο. Στην θέση του βασικού υπόπτου βρίσκεται ο υποψήφιος για την θέση του Πρύτανη, Ηλίας Βελισσαράτος (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), φίλος και συνεργάτης του καθηγητή Λαΐνη. Η λύση της υπόθεσης εμπλέκει περισσότερο την κατάσταση, καταλήγοντας να μοιάζει σαν ένα παιχνίδι επιβίωσης.

Το «Έτερος Εγώ» προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2016, σε σενάριο του Σωτήρη Τσαφούλια και της Κατερίνας Φιλιώτου και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια. Μετέπειτα ακολούθησαν δύο κύκλοι σειρών, «Χαμένες Ψυχές» και «Κάθαρσις», όπου αποτελούνται η κάθε μία ξεχωριστά από οχτώ επεισόδια. Προβλήθηκαν στο συνδρομητικό δίκτυο της Cosmote Tv 2019-2020 και έπειτα στο Star.

Στην ταινία γνωρίζουμε τον καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη, που η φιλήσυχη ζωή του διαταράσσεται όταν ο διευθυντής του τμήματος ανθρωποκτονιών Μπαρακόπουλος (Μάνος Βακούσης), τον καλεί ως βοηθό για την επίλυση ενός βίαιου εγκλήματος ενός ιατρού. Ο Λαΐνης καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι πρόκειται για έναν δολοφόνο και πως η σύνδεση είναι η υπογραφή του που αφήνει στην σκηνή του εγκλήματος. Με βάσει το θεώρημα των φίλιων αριθμών του Πυθαγόρα, αποκαλύπτει την ημερομηνία της επόμενης δολοφονίας. Τι συμβαίνει όταν η δικαιοσύνη δεν δικαιώνει τα θύματα;

Το προφίλ του δημιουργού στο FB: εδώ

Για περισσότερα άρθρα Worth Your Click: εδώ

Η Κωνσταντίνα Τομπουλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη της 2ης ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ειδικότητα υπάλληλος διοικητικών καθηκόντων, κάνοντας παράλληλα την πρακτική στο ΕΒΕΘ. Η συγγραφή είναι η μεγάλη της αγάπη, όπως επίσης το θέατρο και ο κινηματογράφος. Μεγάλο της όνειρο είναι να καταφέρει να εκδώσει το δικό της μυθιστόρημα.