Το νέο Movie Game: «Η Δολοφονία του Χρύσιππου»

Η εταιρεία URBAN GAME PROJECT έχει θέσει σε κυκλοφορία το νέο online Detective Movie Game «Η Δολοφονία του Χρύσιππου».

Πρόκειται για ένα εγχείρημα παντελώς πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, το οποίο συνδυάζει χαρακτηριστικά από διαφορετικούς τομείς, της τέχνης, του θεάματος, του gaming και της τεχνολογίας, καθώς, ο κινηματογράφος, το θέατρο, η συγγραφική, τα video games, τα escape roοm και το διαδίκτυο, συναντώνται μεταξύ τους, με κοινό συνδετικό κρίκο την επίλυση ενός «μυστηρίου» στην Αρχαία Ελλάδα, το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ., και συγκεκριμένα, τη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου.

Το Cast περιλαμβάνει τη νέα γενιά ηθοποιών του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων, η Αντριάνα Ανδρεόβιτς στο ρόλο της «Υπέρειας», η Ελένη Ανδρικοπούλου στο ρόλο της «Διοφάνης», ο Κώστας Κουτρουμπής στο ρόλο του «Φιντία», ο Αντώνης Κυριακάκης στο ρόλο του «Νισαίου», ο Στέλιος Παυλόπουλος στο ρόλο του «Πενθέα», ο Ηλίας Καρακωνσταντάκης στο ρόλο του «Σάτνιου», η Χριστίνα Ντέμου στο ρόλο της «Ηπιόνης» και ο Γιώργος Ζυγούρης στο ρόλο και στο voice-over του «Τέρπανδρου».

Το interactive Gameplay απαρτίζεται από Γρίφους, Βίντεο με τις ανακρίσεις των υπόπτων και τα πορίσματα του ερευνητή και Audio Logs με κρίσιμες πληροφορίες για το Story και τους χαρακτήρες. Οι παίκτες έχουν 344 λεπτά στη διάθεσή τους για να ξεκλειδώσουν την πλοκή της υπόθεσης και να συγκεντρώσουν τα Στοιχεία, ώστε να εξιχνιάσουν το μυστήριο της δολοφονίας.

To νέο online Detective Movie Game «Η Δολοφονία του Χρύσιππου» είναι προσβάσιμο on-demand από PC στο www.urbangame1.com με χρήση e-ticket, που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί μέσω Viva.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα: https://www.urbangameproject.com/

Επιλεγμένα άρθρα από ειδικούς στο είδος τους!