2023: Δείξε ποιος πραγματικά είσαι!

Με τα πολλά τελειώνει και το 2022 και εμείς ακόμη είμαστε κάπου χαμένοι στα όνειρά μας, κάπου χαμένοι στις σκέψεις μας, αναπολούμε τις ωραίες στιγμές, παλεύουμε να διαγράψουμε οριστικά τις άσχημες και τελικά τι καταφέρνουμε αγαπητέ αναγνώστη; Ίσως πολλά, ίσως τίποτα, ίσως πάλι κάποια εξ αυτών.

Ο χρόνος δεν έρχεται για να σβήσει τις αναμνήσεις μας, αλλά για να δημιουργήσει νέες, πιο δυνατές, πιο ευχάριστες ή όχι. Σίγουρα ωστόσο είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας, έτσι ώστε να τον διαχειριζόμαστε όπως πρέπει και όπως του αξίζει, όπως μας αξίζει δηλαδή.

Δεν είναι μία χρονιά ορόσημο για όλους, αλλά είναι σίγουρα για εσένα που διαβάζεις αυτό το άρθρο! Ήρθε η ώρα να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι, για ποια πιστεύω μπορείς να παλέψεις και να νικήσεις, μέχρι που είσαι ικανός να φτάσεις και τι σκοπεύεις να καταφέρεις εντός του επόμενου χρόνου ή και των επόμενων ετών.

Δεν είμαι εδώ για να σε «ξυπνήσω», ούτε να σε πιέσω για κάτι. Είμαι εδώ για να σε κάνω να δεις ορισμένες καταστάσεις με άλλο «μάτι». Πρέπει καμιά φορά να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά για να μπορείς να ξεφύγεις από όσα σε βασανίζουν. Οι καταστάσεις είναι ξεκάθαρες μόνο όταν είμαστε έτοιμοι για νέα δεδομένα και νέες καταστάσεις.

Τέλος χρόνου σημαίνει αρχή νέου, τέλος παλαιού ανθρώπου, αρχή νέου. Ευκαιρία και όχι απειλή. Άρπαξέ την από τα μαλλιά και γίνε ο κυρίαρχος του επόμενου έτους. Πάλεψε για όλα όσα σου στέρησε η προηγούμενη χρονιά και θα τα καταφέρεις.

Ονομάζομαι Γρηγοριάδης Αντώνιος και κατάγομαι από τη πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Είμαι τελειόφοιτος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής. Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να αρθρογραφώ και να τρέχω/περπατάω. Είναι δύο πράγματα που ηρεμούν την ψυχή και το μυαλό. Σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα! Με αγάπη, Ο αρθρογράφος σας