Γιατί άξιζα και αξίζω πάντοτε την αγάπη!

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ πάντα την αγάπη.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ πάντα την αγάπη, ακόμα και τις στιγμές που οι άλλοι με απέρριπταν, μου φέρονταν άσχημα και με υποτιμούσαν.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ πάντα την αγάπη, ακόμα και όταν δεν έφερνα το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μία προσπάθεια.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ την αγάπη, ακόμα και αν δεν πληρώ τις κοινωνικές προσδοκίες για να θεωρούμαι επιτυχημένος.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ την αγάπη, ανεξαρτήτως της οικονομικής και επαγγελματικής μου αποκατάστασης.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ την αγάπη, ακόμα και να με πλήγωσαν. Γιατί αυτός που με πλήγωσε δε βρισκόταν σε καλή πνευματική κατάσταση με τον εαυτό του και έβλαψε ουσιαστικά εκείνον και όχι εμένα.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ την αγάπη, ακόμα και όταν οι γονείς μου με έκαναν να διακρίνω την αξία μου μόνο βάσει των εξωτερικών μου επιτυχιών. Γιατί και εκείνοι κουβαλούν μέσα τους τις λανθασμένες πεποιθήσεις και τα κοινωνικά πρότυπα που εμφύτευσαν μέσα τους οι δικοί τους γονείς.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ την αγάπη, ακόμα και όταν έπεφτα σε λάθη.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ την αγάπη, ακόμα και όταν οι άλλοι έχουν καταφέρει περισσότερα στη ζωή τους από εμένα.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ την αγάπη, ακόμα και όταν οι άλλοι δεν είναι ικανοποιημένοι από εμένα.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ την αγάπη, επειδή είμαι μέρος του Θεού και η αξία μου αδιαμφισβήτητη και ανεξάρτητη από τη συμπεριφορά των άλλων.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ την αγάπη, επειδή είμαι εικόνα Θεού.

Γιατί η αξία μου δεν έχει σχέση με κοσμικά και υλικά πράγματα (εμφάνιση, πλούτο), αλλά βρίσκεται στον βαθύτερο πυρήνα του είναι μου.

Γιατί ΑΞΙΖΑ και ΑΞΙΖΩ πάντοτε την αγάπη. Επειδή ο Θεός με βλέπει για αυτό ακριβώς που είμαι και με αγαπάει με απόλυτη αποδοχή.

Επιμέλεια άρθρου: Ευγενία Κελαράκου

Ονομάζομαι Μαρία Σκαμπαρδώνη και είμαι Δημοσιογράφος. Είμαι λάτρης του διαβάσματος και μελετώ Φιλοσοφία και Ψυχολογία από πολύ μικρή ηλικία. Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το γράψιμο είναι για εμένα η φυγή μου, όλη μου η ζωή. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω τη χαρά και του να έχω εργαστεί στο χώρο του βιβλίου, αποκομίζοντας όσα περισσότερα μπορώ από αυτό το μαγικό χώρο. Έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να αποκτήσω μαύρη ζώνη στο Taekwondo, να εκδώσω ένα βιβλίο μου και να έχω διανύσει έναν μεγάλο δρόμο στην αρθρογραφία.