Διακοπή Τραμ – προσωρινές τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών 861, 863, 865

Μετά από αίτημα της ΔΕΔΔΗΕ, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και κατά το χρονικό διάστημα από 07:00 π.μ. έως 09:00 π.μ. θα υπάρξει διακοπή των δρομολογίων του ΤΡΑΜ στο τμήμα από τη στάση Κασομούλη έως τη στάση Παναγίτσα στο Παλ. Φάληρο. Στο παραπάνω χρονικό διάστημα τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ θα διεξάγονται στα τμήματα Παναγίτσα-Βούλα, Παναγίτσα-ΣΕΦ και ΣΕΦ-Βούλα.

Τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και κατ’  επέκταση των δρομολογίων ζήτησε εκτάκτως η ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να εκτελέσει εργασίες σε τμήμα του εναερίου δικτύου της στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως στο Παλαιό Φάληρο.

Επίσης, ο Ο.Α.Σ.Α. ανακοίνωσε την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 861 ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚ. ΤΙΤΑΝ), 863 ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΜΑΝΔΡΑ και 865 ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ-ΜΑΝΔΡΑ, λόγω εργασιών επί της οδού Β. Δούκα, από την Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών έως την οδό Στρ. Ρόκκα, στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, από τις 20/02/20 και για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών, ως εξής:

Λεωφορειακές γραμμές 861, 863 και 865

Από αφετηρία προς τέρμα (προς Μάνδρα)

Από Λεωνίδα Στάμου, αριστερά Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, δεξιά Β. Κοροπούλη, λοξά δεξιά Στρ. Ν. Ρόκκα, συνέχεια Στρ. Ν. Ρόκκα και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακές γραμμές 861 και 863

Από τέρμα προς αφετηρία (προς Ελευσίνα)

Από Β. Κοροπούλη, συνέχεια Β. Κοροπούλη, αριστερά Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, δεξιά Λεωνίδα Στάμου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών καθώς και στις παρακάτω προσωρινές στάσεις στη διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών 861, 863 και 865 στην κατεύθυνση προς Μάνδρα:

– «ΔΕΞΑΜΕΝΗ» επί της οδού Στρ. Ν. Ρόκκα και μεταξύ των οδών Στρ. Δεληγιάννη και Θέμιδος και

– «ΜΥΛΟΙ» επί της οδού Στρ. Ν. Ρόκκα και μεταξύ των οδών Στρ. Δεληγιάννη και Λυκούργου.

Πηγή: Ο.Α.Σ.Α., ΣΤΑ.ΣΥ.

Εικόνα: Aaron Tyo-Dickerson

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!