Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε!

Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε, Ασπίδα μας η Γνώση!

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε απόλυτη συνάρτηση με τη βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και με σκοπό την παροχή έγκυρης ενημέρωσης στους πολίτες, προχώρησε, στην έκδοση 8 Οδηγιών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19. Το υλικό αυτό βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε έξι γλώσσες – αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, αλβανικά, αραβικά και φαρσί (περσικά) – ώστε όλοι όσοι διαμένουν προσωρινά ή μόνιμα στην ελληνική επικράτεια να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας από τον Κορωνοϊό.

Πρέπει να τονιστεί ότι περίπου το 85% που είναι θετικοί στον κορωνοϊό εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και περισσότερο ευάλωτοι είναι τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα και οι ηλικιωμένοι. Προσοχή στους μύθους που κυριαρχούν κατά καιρούς γύρω από τον κορωνοϊό και να συμβουλεύεστε επίσημες πηγές όπως από κάποιο νοσοκομείο, το Υπουργείο Υγείας, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κ.λπ. για την έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρησή σας.

Δείτε και τα παρακάτω βιντεάκια:  

Πηγές: civilprotection.gr, Moh.gov.gr

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!

Newsletter

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο Newsletter! Κάθε βδομάδα θα διαβάζετε τα καλύτερα άρθρα στο email σας!

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά!

Your e-articles will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.