Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχουν πλέον eMarket – δείτε τι περιλαμβάνει

Η αμιγώς ελληνική εταιρεία, Σκλαβενίτης, θέτει σε λειτουργία το eMarket!

Στην ιστοσελίδα https://www.sklavenitis.gr/ έχει τη δυνατότητα πλέον ο καταναλωτής να δει τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ και τις τιμές στις οποίες πωλούνται. Βασικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα του καταναλωτή να πραγματοποιήσει διαδικτυακές αγορές από το σούπερ μάρκετ. Η αλυσίδα είχε από τις αρχές του έτους ηλεκτρονική παρουσία μέσω του caremarket.gr και με την πλατφόρμα e-food.

Προς το παρόν εξυπηρετείται το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής και σύντομα, θα καλύπτει και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Στο eMarket θα βρείτε όλες τις Κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν στα φυσικά Καταστήματα, εκτός από είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.). Σύντομα και τα είδη bazaar θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket. Οι τιμές των προϊόντων στο eMarket είναι ίδιες με τα φυσικά καταστήματα.

Για αγορές από 30€ και άνω, η αποστολή είναι Δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€, υπάρχει χρέωση 2€ – 6€, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης. Στην Παραγγελία σας εμφανίζεται το ακριβές ποσό της χρέωσης, ενώ δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 07:00 έως τις 23:00.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας διαθέτει 427 Καταστήματα και 6 Κέντρα Διανομής στην Ελλάδα, εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 340.000 Πελάτες καθημερινά, απασχολεί 27.100 Εργαζομένους και συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 Προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή: Σκλαβενίτης – 22/11/20

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!