Σ. Τσιόδρας: 37 θετικοί στην κλινική Περιστερίου – 3 θάνατοι μέχρι στιγμής

Ο Σ. Τσιόδρας βρέθηκε νωρίτερα στην κλινική στο Περιστέρι, που από χτες έχει γίνει το «επίκεντρο της νόσου» ύστερα από τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στη συγκεκριμένη δομή υγείας.

Από τους 226 ασθενείς και εργαζόμενους στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι οι 37 βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 17 είναι εργαζόμενοι, οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Σχετικά με τους 17 ασθενείς που βρέθηκαν θετικοί στον ιό μεταφέρθηκαν σε άλλες δομές υγείας. Τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής. Οι ασθενείς που δεν είναι θετικοί στον ιό παρακολουθούνται και έχουν λάβει χημειοπροφύλαξη. Έξι νεφροπαθείς από την κλινική στο Περιστέρι θετικοί στην COVID -19 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

«Είναι σημαντική επιδημία σε ένα χώρο αυξημένου κινδύνου. Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, είμαστε κοντά τους για να σταματήσει το κακό», δήλωσε ο καθηγητής.

Παράλληλα έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης κακουργηματικού βαθμού αδικήματος τόσο στην ιδιωτική κλινική του Περιστερίου όσο και στην άλλη που εντοπίστηκε στα νότια προάστια.

24/04/20 – 13.45

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!