Βιβλιοπαρουσίαση: «Τελειώνει με εμάς» από την Colleen Hoover

Είναι το τρίτο κατά σειρά βιβλίο που εκδόθηκε από την συγγραφέα Colleen Hoover, μέσα από το οποίο την γνωρίσαμε και κολλήσαμε μαζί της. Διότι τα βιβλία της κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις δημοσιεύεις των βιβλιοφάγων στα κοινωνικά δίκτυα, με το πιο αγαπημένο να είναι το Τελειώνει με εμάς.

Η συγγραφέας μέσα από το συγκεκριμένο βιβλίο, διαπραγματεύεται ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα μέσα από το οποίο ορίζεται η τελική απόφαση της πρωταγωνίστριάς της, Λίλι.

Η Λίλη γνωρίζεται με τον Ράιλ πάνω σε μία ταράτσα, έχοντας περάσει και οι δύο μία περίπλοκη ημέρα. Μεταξύ τους δημιουργείται μία έλξη, που βασίζεται στις γυμνές αλήθειες. Ωστόσο, περνάει καιρός μέχρι να ξανά συναντηθούν. Παράλληλα μέσα από μικρές αναδρομές στο παρελθόν, μαθαίνουμε για τον εφηβικό της έρωτα, τον Άτλας.

Δυστυχώς για την Λίλι το παρελθόν εμπλέκεται με το παρόν, με όχι και τόσο όμορφο τρόπο. Έχοντας μεγαλώσει σε ένα βίαιο οικογενειακό περιβάλλον, βλέποντας τον πατέρα της να ξεσπά εναντίον της μητέρας της, η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με της εκρήξεις του Ράιλ πάνω της. Είναι η αγάπη αρκετή για να υπομένει; Η Λίλι αναγκάζεται να πάρει την πιο σημαντική απόφαση, αντικρίζοντας τα μάτια της κόρης της.

Αν είστε λάτρεις των αισθηματικών ταινιών, τότε είναι σίγουρο πως θα αγαπήσετε το συγκεκριμένο ανάγνωσμα και θα φτάσετε σε σημείο να δακρύσετε.

Από την Κωνσταντίνα Τομπουλίδου

Η Κωνσταντίνα Τομπουλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη της 2ης ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ειδικότητα υπάλληλος διοικητικών καθηκόντων, κάνοντας παράλληλα την πρακτική στο ΕΒΕΘ. Η συγγραφή είναι η μεγάλη της αγάπη, όπως επίσης το θέατρο και ο κινηματογράφος. Μεγάλο της όνειρο είναι να καταφέρει να εκδώσει το δικό της μυθιστόρημα.