Όλα μου τα καλοκαίρια – Εκδόσεις Ψυχογιός(Άποψη)

Το καλοκαίρι μπήκε και έτσι σήμερα θέλω να σας ταξιδέψω σε θάλασσες έρωτες , απογοητεύσεις , κλάματα , χαρά και γέλια. Αν το θέλετε και εσείς δεν έχετε παρά να διαβάσετε το βιβλίο «Όλα μου τα καλοκαίρια» από τη συγγραφέα Κάρλεϊ Φόρτσουν (Carley Fortune), το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Είναι καλοκαίρι οι γονείς της Πέρσι βρίσκουν ένα ωραίο εξοχικό πάνω στην Λίμνη του Μπάρις – Μπέι για την Πέρσι ήταν κάτι καινούργιο αλλά ήθελε πολύ να φύγει από το Τορόντο .

Την πρώτη μέρα που έφτασε κατέβηκε στην αμμουδιά και εκεί γνώρισε τους αδελφούς Φλόρεκ . Δυο αγόρια που έπαιζαν στην προβλήτα και χασκογελούσαν . Εκείνο το βράδυ πριν 17 χρόνια θα ξεκινήσει και ένας δεσμός τόσο απόλυτος που κανένας δεν θα πίστευε ανάμεσα στο μικρό αδελφό αλλά ναι την Πέρσι .

Τα αγόρια έμεναν μόνιμα εκεί, η Πέρσι μόνο τα καλοκαίρια παρόλα αυτά η σχέση τους κράτησε για πολλά χρόνια . Τον χειμώνα επικοινωνούσαν μόνο με emails και το καλοκαίρι ήταν αχώριστοι .Αυτή η φιλία έγινε έρωτας, ένας έρωτας χωρίς γυρισμό αλλά με πολλά λάθη. Άραγε ο έρωτας πάντα νικάει;

Το συγκεκριμένο ανάγνωσμα το διάβασα μέσα σε δύο μέρες. Το αγάπησα όσο δεν έχω αγαπήσει βιβλίο . Σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα . Σε ταξιδεύει στο ηλιοβασίλεμα πάνω στην Λίμνη , σου έρχεται η ζεστασιά του καλοκαιριού αλλά και η γλυκιά αίσθηση του έρωτα. Τα εφηβικά παιχνίδια, τα πρώτα καρδιοχτύπια .

Το βιβλίο έχει πολύ ωραία γραφή, σε βάζει κατευθείαν στο θέμα, δεν επαναλαμβάνεται και σε αφήνει σε αγωνία. Ένιωσα ότι ήμουν κάπου εκεί κοντά και περίμενα με αγωνία να δω τι θα γίνει, σαν να συμμετείχα σε όλο αυτό.

Ένα είναι το συμπέρασμα που κρατάει κανείς από το συγκεκριμένο βιβλίο: «ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα νικάει, αρκεί να μην είναι μονόπλευρος».

Αυτά για το αγαπημένο μου βιβλίο με το υπέροχο εξώφυλλο και την πορτοκαλί ράχη που είναι πρώτο στις προτιμήσεις μου, αν λέμε για ένα βιβλίο good felling και φυσικά terns pages.

Από την: Κουνίδου Θεανώ (bookstagramer:ta_vivlia_tis_nonis)

Περισσότερα για το βιβλίο και τη συγγραφέα: εδώ

Διαβάστε περισσότερες απόψεις για βιβλία και συνεντεύξεις συγγραφέων: εδώ

Επιλεγμένα άρθρα από ειδικούς στο είδος τους!