Τα Βασίλεια του Αλέξανδρου Καψοκόλη (Εκδόσεις Βακχικόν) – Διαγωνισμός στο Instagram

H επική φαντασία είναι ένα είδος λογοτεχνίας που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανθεί στην χώρα με αρκετούς εκδοτικούς οίκους να υποστηρίζουν το είδος και την προσπάθεια Ελλήνων συγγραφέων. Σήμερα στο yourearticles σας δωρίζουμε κατόπιν κλήρωσης ένα αντίτυπο του βιβλίου: Τα Βασίλεια του Αλέξανδρου Καψοκόλη από τις Εκδόσεις Βακχικόν.

Περίληψη

Έτσι πέφτουν τα Βασίλεια, σκέφτηκε ο Καπετάνιος και χάιδεψε το κομμάτι ξύλου που του είχε αφήσει η μητέρα του και το είχε συνέχεια κρεμασμένο στον λαιμό του.

Έτσι μοιάζει η κόλαση από ψηλά, σκέφτηκε ο Ντορφ και λιποθύμησε πάνω στον σταυρό που τον είχαν καρφωμένο.

Ίσως αυτή τελικά να ήταν και η πραγματική τέχνη του πολέμου, έστω και με μια παραλλαγή: Να γνωρίζεις καλά τον εχθρό σου, αλλά ακόμη καλύτερα να μη γνωρίζεις ποτέ τον πραγματικό εχθρό σου.

Όλοι εναντίον όλων, αυτή ήταν η λύση;

Τα δώδεκα Βασίλεια δημιουργήθηκαν σε έναν τόπο αρκετά πλούσιο και απέραντο. Έπειτα από αμέτρητους πολέμους, οι άνθρωποι των Βασιλείων αυτών κατάφεραν να συνυπάρχουν ειρηνικά μεταξύ τους. Μοναδικός εχθρός τους πλέον ήταν οι βάρβαρες φυλές των Κάτω Χωρών και αυτό που τους χώριζε και τους προστάτευε από εκείνους ήταν η απέραντη θάλασσα που είχαν αναμεσά τους. Όσες φορές την είχαν διασχίσει οι βάρβαροι με σκοπό να τους κατακτήσουν, κατέληγαν να επιστρέφουν ηττημένοι, με βαριές απώλειες. Η τελευταία φορά όμως που το επιχειρούν διαφέρει από τις προηγούμενες. Ένας νέος αρχηγός τούς οδηγεί, και ίσως καταφέρει να αλλάξει την ιστορία των Βασιλείων μια για πάντα.

Όροι του διαγωνισμού είναι :
  1. Κανείς follow @vakxikon.gr , @ta_vivlia_tis_nonis και @your_e_articles
  2. like στο post και κάνε tag ενα φίλο σου ( πολλαπλά σχόλια επιτρέπονται αρκεί να είναι διαφορετικά άτομα κάθε φορά)
  3. Αν κανείς story μετράει 1 extra συμμετοχή αρκεί να εχεις κάνει tag @ta_vivlia_tis_nonis ώστε να την δω και να την μετρήσω .

Ο διαγωνισμός λήγει 27/2/23

Και η κλήρωση θα γίνει με #random
Καλή επιτυχία σε όλους
*Ο νικητής θα πρέπει να διαμένεις στην Αθήνα και θα παραλάβει από το βιβλιοπωλείο τον εκδόσεων.

Βρείτε τον διαγωνισμό: εδώ

Περισσότερα για το βιβλίο Τα Βασίλεια και τον συγγραφέα: εδώ

Διαβάστε περισσότερες απόψεις για βιβλία και συνεντεύξεις συγγραφέων: εδώ

Από την: Κουνίδου Θεανώ (bookstagramer:ta_vivlia_tis_nonis)

Επιλεγμένα άρθρα από ειδικούς στο είδος τους!