Τα σπασμένα κομμάτια μιας αγάπης-Πόπη Κλειδαρά-Εκδόσεις Πηγή (Άποψη)

«Τα σπασμένα κομμάτια μιας αγάπης» είναι το πρώτο μυθιστόρημα της συγγραφέως Πόπη Κλειδαρά και κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Πηγή.

Όλα ξεκινάνε από ένα ψυχιατρείο όπου βρίσκεται ένας άντρας του οποίου το κουβάρι της ζωής του ξετυλίγεται σταδιακά. Ο αναγνώστης θα έρθει αντιμέτωπος με την εξιστόρηση μίας παρανοϊκής ως εμμονικής εκδίκησης που καταστρέφει όσους βρεθούν στο διάβα της. Μία ψυχοπαθητική προσωπικότητα θα γίνει αιτία πολλοί αθώοι άνθρωποι να πονέσουν, να καταρρεύσουν και τελικά να καταστραφούν ολοκληρωτικά.

Η συγγραφέας σκιαγραφεί με αριστοτεχνικό τρόπο τις σκέψεις και τον ψυχισμό των ηρώων της με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να τους κατανοήσει καλύτερα γνωρίζοντας τα πιο βαθιά αίτια, να γίνει ένα μαζί τους, να τους λυπηθεί και να αγανακτήσει με όσα τραγικά θα τους συμβούν, συμπάσχοντας μαζί τους.

Τα αφηγηματικά μέρη του βιβλίου διαπνέονται από έντονο λυρισμό τον οποίο η συγγραφέας κατέχει τον τρόπο να δημιουργεί καθώς έχει γράψει και δύο ποιητικές συλλογές τις οποίες μπορείτε επίσης να αναζητήσετε. Η πλοκή είναι ιδιαιτέρως κινηματογραφική με γρήγορη ροή και έντονη δράση.

Συνοψίζοντας: «Τα σπασμένα κομμάτια μιας αγάπης» είναι ένα κοινωνικό μυθιστόρημα ευανάγνωστο, έντονα συναισθηματικά φορτισμένο που δε θα σας κουράσει αλλά θα το διαβάσετε ευχάριστα αυτές τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού…

Το μυθιστόρημα της Πόπης Κλειδαρά «Τα σπασμένα κομμάτια μιας αγάπης» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή: εδώ

Συνέντευξη της συγγραφέως: εδώ

Διαβάστε περισσότερες απόψεις για βιβλία και συνεντεύξεις συγγραφέων: εδώ

Ο Γιώργος Δόλγυρας γεννήθηκε στα Ιωάννινα 10.05.89. Μεγάλωσε στην Έδεσσα και τα τελευταία χρόνια ζει στην Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Σπούδασε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο τμήμα Δημοσιογραφίας. Παρακολούθησε μαθήματα σκηνοθεσίας, θεάτρου και συγγραφής. Εργάστηκε σε διάφορες θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Το 2020 εκδόθηκε η πρώτη του συλλογή διηγημάτων Τρόμου – Φαντασίας: «Σκοτεινά Φεγγάρια», η οποία κυκλοφόρησε από τις «Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή». Αρθρογραφεί επίσης στον ιστότοπο πολιτισιμού: culturepoint.gr.