Τσίτσος η γάτα που μιλούσε πολύ (Άποψη)

Τσίτσος η γάτα που μιλούσε πολύ, του Χόρχε Κάπα από τις εκδόσεις Διόπτρα. Ένα βιβλίο που ξεχωρίζει με το χιούμορ του.

Ο Τσίτσος αυτό το τετράποδο με έκανε να γελάσω πάρα πολύ…

Στο συγκεκριμένο ανάγνωσμα θα γνωρίσεις τον Τσίτσο και τον μπαμπάκο ή αλλιώς χουμανίσκο . Ο Τσίτσος είναι μια γάτα η οποία μπορεί να συνεννοηθεί με το αφεντικό του στο 100% . Του λέει τις φοβίες του αλλά και τα θέλω του, είναι απαιτητικός στο μέγιστο βαθμό ώστε μερικές φορές να σε εκνευρίσει αλλά και μετά από ένα λεπτό να σε κάνει να γελάσεις και να πεις «αχού μωρέ το γατούλι» . Είναι ένα πολύ ευφάνταστο και γεμάτο έξυπνο χιούμορ βιβλίο.

Τυχαίνει να έχω γάτα και να είμαι ένας χουμανίσκος ( Ο Τσίτσος λέει το αφεντικό του Χουμανίσκο). Ένα θα πω, δεν έχω διαβάσει βιβλίο πιο εύστοχο από αυτό . Ό,τι κάνει ο Τσίτσος και το περιγράφει ο συγγραφέας είναι λες και είναι μέσα στο κεφάλι της γάτας .Έχει αυτοσαρκασμό , είναι λίγο ψώνιο ο Τσίτσος και πολύ σιχασιάρης όπως όλες οι γάτες αλλά έχει και άφθονο χιούμορ που γίνεται αισθητό στον αναγνώστη σε κάθε σελίδα του βιβλίου.

Αν έχεις γάτα θα ταυτιστείς και θα γελάσεις σίγουρα με την ψυχή σου. Αν δεν έχεις μετά από αυτό το βιβλίο δεν ξέρω αν θα πάρεις (κάτι για το οποίο θα πόνταρα πως θα συμβεί) αλλά το γέλιο μέχρι δακρύων είναι σίγουρο πως το έχεις στο τσεπάκι σου. Πρόκειται για ένα βιβλίο που περικλείει σε πολλές εκδοχές του μία ευχάριστη αίσθηση και θα το διαβάσεις μέσα σε λίγες ώρες. Είναι κατασκευασμένο για να σου δημιουργήσει ευφορία στην ψυχή και να ξεχάσεις τα προβλήματα σου. Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε πολύ και τέτοια βιβλία πέρα από αυτά που περικλείουν κατεξοχήν το δράμα.

Από την: Κουνίδου Θεανώ ( bookstagramer: ta_vivlia_tis_nonis )

Τσίτσος η γάτα που μιλούσε πολύ, βρείτε το βιβλίο: εδώ

Διαβάστε περισσότερες απόψεις για βιβλία και συνεντεύξεις συγγραφέων: εδώ

Επιλεγμένα άρθρα από ειδικούς στο είδος τους!