3+1 εκπομπές-podcasts που αξίζει να ακούσεις στο Spotify

Είναι γεγονός πως το Spotify έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες εφαρμογές παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτό, πολλοί από εμάς το χρησιμοποιούμε όχι μόνο για να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική, αλλά και για να ακούσουμε τα αγαπημένα μας podcasts.

Τα podcasts έχουν άλλωστε και αμέτρητα αποδεδειγμένα οφέλη για τους ακροατές. Είναι εύκολα διαθέσιμα σε αυτούς, βελτιώνουν την διάθεση και την ψυχική τους υγεία ενώ είναι ιδανικά και κατά την διάρκεια δουλειών που δεν απαιτούν καθόλου σκέψη, όπως οι οικιακές δουλειές.

Τα 3+1 podcasts, λοιπόν, στα οποία αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία κατά την γνώμη μου είναι τα εξής:

Anything Goes with Emma Chamberlain

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, πρωταγωνίστρια του συγκεκριμένου  podcast είναι η Emma Chamberlain. H Emma είναι μια προσιτή και ευχάριστη κοπέλα, που ορισμένοι αποκαλούν και ‘’influencer’’ για την γενιά της. Στα podcasts της συζητά, θίγει αλλά και εκφράζει την άποψή της για διάφορα ζητήματα και θέματα.

Αυτό που μου αρέσει σε εκείνη είναι ότι συζητά για αναμφίβολα ενδιαφέροντα θέματα για τα οποία οι περισσότεροι διστάζουν να συζητήσουν, όπως το σεξ ή τα θέματα ψυχικής υγείας.

Fun Fact: ακούγοντας τα podcast της Emma, μπορείς να βελτιώσεις ή να «συντηρήσεις» τα αγγλικά σου με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Όσα ξέρει η Μαρία με τη Μαρία Σολωμού

H Μαρία Σολωμού πέρα από αναμφισβήτητο ταλέντο στην υποκριτική, διαθέτει και ένα μεγάλο ταλέντο στο να λύνει όλα μας τα ζητήματα… Αυτά είναι συνήθως ερωτικά (τα οποία μας καίνε λιγάκι παραπάνω από όσο θα έπρεπε), ωστόσο η ποικιλομορφία αυτών είναι εντυπωσιακή! Η Μαρία εκφράζει την ειλικρινή της άποψη σχετικά με αυτά και δίνει στους ακροατές της ουσιαστικές συμβουλές. 

Αυτό που λατρεύω σε αυτή είναι ο ακομπλεξάριστος και δυναμικός της χαρακτήρας, όπως και το χιούμορ και η διάθεσή της να βοηθήσει το κοινό της!

Let’s Find Out ASMR

Ζούμε φυσικά στην εποχή που το ASMR είναι δημοφιλές και χρήσιμο για πολλούς από εμάς. Μας βοηθά να χαλαρώσουμε, να συγκεντρωθούμε ή και να κοιμηθούμε. Η εκπομπή ‘’Let’s Find Out ASMR’’ συμβάλλει σε όλα τα παραπάνω.

Στα επεισόδιά της θα βρεις πολλούς ήχους, όπως τον ήχο της βροχής αλλά μπορείς να ακούσεις και επεισόδια, τα οποία αφορούν θέματα φυσικής, φιλοσοφίας, ιστορίας ή και μαθηματικών.

My fav: https://open.spotify.com/episode/4ZjiY5692n0Nev7q38tMvB?si=1ea356667bc94a35

Ψήσε καφέ να στα πω

Η Θάνη και η Αγγελίνα είναι οι πρωταγωνίστριες αυτού του podcast. Το podcast τους είναι ένα προϊόν καραντινικής βαρεμάρας όπως έχουν δηλώσει, αλλά τις ευχαριστούμε για αυτό! Τα επεισόδιά τους αφορούν μια ποικιλία θεμάτων, που άλλες φορές είναι πιο light ενώ άλλες όχι.

Ωστόσο, η ευχάριστη προσωπικότητα και των δύο μας κάνει να μη θέλουμε να πατήσουμε το pause σε κανένα επεισόδιο. Είναι άλλωστε σαν να ακούμε δύο φίλες μας να συζητάνε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο!

Από την Πίττη Μαριάνθη

Επιλεγμένα άρθρα από ειδικούς στο είδος τους!