Πραγματικότητα ή Ψευδαίσθηση;

Ας κοιτάξουμε λίγο γύρω μας και ας αναρωτηθούμε: Αυτό που ζω είναι πραγματικότητα ή ψευδαίσθηση; Οι επιλογές μου είναι πραγματικά αυτές που ήθελα να επιλέξω;

Συναντάω πολύ συχνά ανθρώπους οι οποίοι είναι απογοητευμένοι από την καθημερινότητά τους, από το σπίτι στο οποίο μένουν, από την εταιρεία στην οποία εργάζονται, από τον/την σύντροφό τους, από το φαγητό που τρώνε κ.ο.κ.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που θα παραδεχτούν πως όλα αυτά είναι δικές τους επιλογές. Οι περισσότεροι θα κατηγορήσουν τους επόμενους άμεσα εμπλεκόμενους με το κομμάτι που τους απογοητεύει.

Το μεγάλο ερώτημα είναι, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Εσύ που βιώνεις την απογοήτευση θα πρέπει να στρέψεις το φως της αναζήτησης προς τον εαυτό σου. Το έχεις σκεφτεί άραγε ποτέ; Και αν όχι, γιατί;

Η δύναμη είναι κρυμμένη μέσα μας αρκεί να κάνουμε λίγα βήματα πίσω. Να δώσουμε χώρο στον εαυτό μας να αφουγκραστεί τις ανάγκες του, να ονειρευτεί, να αναγνωρίσει τις δυνατότητές του. Δίνοντας χώρο και χρόνο σήμερα στον εαυτό μας θα ανοίξουμε τον δρόμο στο μέλλον μας. Στο μέλλον που θα το ορίσουμε εμείς και θα είναι η πραγματικότητά μας.

If you don’t like the effects in your life, you have to change the nature of your thinking.

Για υπηρεσίες coaching επισκεφτείτε:

http://mariabakirtzi.com

Πηγή: https://mariabakirtzi.com/reality-or-illusion/

Business & Executive Coach with focus on Personal & Corporate Development. To coaching είναι ο δρόμος προς την προσωπική ανάπτυξη και αλλαγή. Είναι ο δρόμος που επέλεξα να χαράξω, όχι όμως μόνη μου, μαζί με όσους επιθυμούν να εκπληρώσουν το δικό τους στόχο.