Πρόσκληση για φόνο 2

Ο Nick και η Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) εργάζονται πλέον ως επαγγελματίες ντέντεκτιβ προσπαθώντας να στήσουν το προσωπικό τους ιδιωτικό γραφείο.

Ο φίλος τους ο μαχαραγιά (Adeel Akhtar) τους προσκαλεί στο ιδιωτικό νησί για τους γάμους του και αντί γι’ αυτό, τον απαγάγουν. Έτσι κάπως η περιπέτεια ξεκινάει σε αυτή την δεύτερη ταινία του πετυχημένου σίκουελ Πρόσκληση για φόνο 2 που προβάλλεται από τη διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Το ζευγάρι της συμφοράς μέσα από απίστευτες κωμικοτραγικές καταστάσεις σαρώνει τα πάντα στο διάβα του για 2η φορά. Εγκαταλείπει το νησί του μαχαραγιά που βρίσκεται κάπου στον ειρηνικό ωκεανό και ταξιδεύει στη Γαλλία, στο Παρίσι, όπου οι απαγωγείς τους ζητάνε συνάντηση για να τους παραδώσουν τα λύτρα προκειμένου να αφήσουν τον μαχαραγιά (Adeel Akhtar). Συνοδεύονται μάλιστα από έναν πρωτοκλασάτο ιδιωτικό ερευνετή.

Φυσικά όπως πάντα τα θαλασσώνουν, ανατινάζοντας τα πάντα στο διάβα τους και σύντομα καταλήγουν και πάλι όπως στην 1η ταινία οι νο1 ύποπτοι για την απαγωγή του μαχαραγιά και πρέπει να ξελασπώσουν το όνομά τους και παράλληλα να τον ελευθερώσουν.

Βλέποντας την ταινία θα χορτάσετε ανατροπές, εκρήξεις και θα γελάσετε με τις τραγελαφικές καταστάσεις όπου θα μπλέξει το ζευγάρι. Η χημεία μεταξύ των 2 ηθοποιών παραμένει πολύ καλή όπως και στην πρώτη ταινία με ένα πολύ καλό καλλιτεχνικό δημιούργημα. Μία ταινία χαλαρωτική και διασκεδαστική που βλέπεται ευχάριστα παρά που σε κάποιες περιπτώσεις το ιδιαίτερο αμερικάνικο φλέγμα ίσως σας ξινίσει.

Πάντως σε όσους άρεσε η πρώτη ταινία σίγουρα θα τους αρέσει και η δεύτερη.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Jeremy Garelick, ενώ παίζουν επίσης και οι Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani και Dany Boon.

Πρόσκληση για φόνο 2
Original title: Murder Mystery 2, περισσότερα στο imdb: εδώ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα: εδώ

Ο Γιώργος Δόλγυρας γεννήθηκε στα Ιωάννινα 10.05.89. Μεγάλωσε στην Έδεσσα και τα τελευταία χρόνια ζει στην Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Σπούδασε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο τμήμα Δημοσιογραφίας. Παρακολούθησε μαθήματα σκηνοθεσίας, θεάτρου και συγγραφής. Εργάστηκε σε διάφορες θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Το 2020 εκδόθηκε η πρώτη του συλλογή διηγημάτων Τρόμου – Φαντασίας: «Σκοτεινά Φεγγάρια», η οποία κυκλοφόρησε από τις «Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή». Αρθρογραφεί επίσης στον ιστότοπο πολιτισιμού: culturepoint.gr.