Το Pint of Science φέρvει ξανά το τρίπτυχο μπαράκια, ποτάκια και γνώση!

Έφτασε η άνοιξη και θες κάθε βράδυ έξοδο και ποτάκι, όμως τελικά καταλήγεις να χαζεύεις με τις ώρες στα social; Τότε σου έχουμε την ιδανική πρόταση! Έλα στο Pint of Science και θα χρησιμοποιήσεις το κινητό σου μόνο για να γκουγκλάρεις νέες γνώσεις!

Το Pint of Science γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια παρουσίας του στα bars του κόσμου! Ξεκινώντας το 2013 από μια παρέα φίλων ερευνητών στα εργαστήρια του Imperial  College of Science, Technology and Medicine στο Λονδίνο, έρχεται για 6η φορά και στην Ελλάδα. Το πιο πρωτότυπο και ξεχωριστό παγκόσμιο ετήσιο φεστιβάλ φέρνει πάλι κοντά επιστήμονες και κοινωνία με τρόπο απλό και άμεσο στο χαλαρό περιβάλλον ενός bar. Όραμα της ομάδας; Να διαδοθεί το πάθος για τη γνώση και την έρευνα!

Για τρεις μέρες, 29 με 31 Μαΐου, οι θαμώνες σε bars της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Βόλου θα βιώσουν το τρίπτυχο μπαράκια-ποτάκια-γνώση μέσα από συζήτηση με πάνω από 20 ειδικούς από διαφορετικά πεδία, που θα… κεράσουν σφηνάκια γνώσης απλόχερα. Γίνεται η επιστήμη να είναι τόσο απλή και διασκεδαστική όσο το να πίνεις το ποτό σου στο αγαπημένο σου bar; Εμείς στο Pint of Science λέμε πως ΓΙΝΕΤΑΙ!

Το Pint of Science απευθύνεται σε κοινό κάθε ηλικίας, καλύπτοντας μια σειρά από επίκαιρα επιστημονικά θέματα για όλα, μα όλα τα γούστα, χωρισμένα σε 6 ενότητες: Beautiful Mind (νευροεπιστήμες, ψυχιατρική και ψυχολογία), Atoms to Galaxies (φυσική, χημεία, μαθηματικά), Our Body (ανθρώπινη βιολογία, υγεία, και ιατρική), Planet Earth (περιβαλλοντικές επιστήμες, ζωολογία, γεωπονικές επιστήμες), Τech Me Out (τεχνολογία, μηχανική, και ηλεκτρονικοί υπολογιστές), Our Society (κοινωνιολογία, νομική, ιστορία και πολιτικές επιστήμες).

Είτε διάλεξες ήδη την αγαπημένη σου κατηγορία είτε όχι, έλα να μας συναντήσεις στην Αθήνα (MoMix, Omikron 2), τη Θεσσαλονίκη (ReHaB Pub) και τον Βόλο (FRIENDS pub) και υποσχόμαστε πως δε θα απογοητευτείς! Για μια ακόμη χρονιά, ερχόμαστε κοντά, μέσα από την αγάπη μας για την επιστήμη και συμβάλουμε στη διάδοσή της. Όλοι οι εθελοντές της οργανωτικής μας ομάδας ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε και υποσχόμαστε cool science facts, Pints μπύρας (ή άλλα ποτά – δεν κάνουμε διακρίσεις!), quiz, εκπλήξεις και έπαθλα για τους νικητές, ευγενική προσφορά των χορηγών μας! Με την παρουσία σας και μόνο στο Pint of Science μπαίνετε σε κλήρωση για δώρο αξίας 150 ευρώ. Γίνεται να το χάσετε;;;

Στο 6० κατά σειρά Pint of Science Greece έχουμε βάλει ένα στόχο: η βραδινή σου έξοδος να είναι μια μέθεξη επιστήμης και απόλαυσης του αγαπημένου σου ποτού.

Η ώρα του Pint of Science έφτασε και φέτος για να αποδείξει ότι η γνώση είναι δύναμη, η διασκέδαση είναι απαραίτητη και πως όταν η γνώση και η διασκέδαση συνδυάζονται το αποτέλεσμα είναι…μεθυστικό!

Δες το τριήμερο πρόγραμμα για όλες τις πόλεις στο website του Pint of Science.

Είσοδος ελεύθερη

Facebook events: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος

Περισσότερες πληροφορίες: https://linktr.ee/pintofsciencegr

Social Media: @pintofscienceGR

Επιλεγμένα άρθρα από ειδικούς στο είδος τους!