Ζήστε τo COMEDY MAGIC SHOW με τον μάγο SANKARA και τον stand up comedian Κώστα Γόνη

Ο μάγος Sankara και ο stand up comedian Κώστας Γόνης σας προσκαλούν στον πιο μαγικό χώρο της νυχτερινής Αθήνας, κάτω από το φως του φεγγαριού στο LUNAR SPACE σε ένα COMEDY MAGIC SHOW, όπου ακροβατεί μεταξύ ψευδαισθήσεων και πραγματικότητας, αλλά και αυθεντικού γέλιου!  Το μαγικό σόου του μάγου Sankara συνοδεύει, ο Κώστας Γόνης, με το απόλυτα δικό του SHUT UP COMEDY. 

Tην Τρίτη (και) 13 Ιουλίου, στις 22:15 στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος σας περιμένουμε στην παράσταση COMEDY MAGIC SHOW με το διπλό απολαυστικό MAGIC SHOW by Sankara και το SHUT UP COMEDY by Κώστας Γόνης για στιγμές που κόβουν την ανάσα, αντικείμενα που αιωρούνται και μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια σας, ανθρώπους που πετάνε και που κόβονται στα δύο, μαγικούς καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks, κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Δίπλα του ο stand up comedian, Κώστας Γόνης, προσπαθεί να εξηγήσει τα κόλπα του και ν’αποδείξει πως όλα είναι απλά και εύκολα και πώς μπορεί κι αυτός να τα κάνει με την ίδια επιτυχία, σκορπάει απλόχερα το γέλιο σε ένα show πέρα από κάθε φαντασία.

Λίγα λόγια για το City Drive-in / Lunar Space

Ο απόλυτος covidfree προορισμός, το City drive-in της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο σε καινούργιο χώρο στον Ελληνικό Κόσμο, με την μεγαλύτερη οθόνη της Ευρώπης διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής για την απόλυτη εμπειρία θέασης σε υπαίθριο σινεμά. Οπλιστείτε με τροπική διάθεση και απολαύστε δροσερά cocktails στο bar που επιμεληθήκαμε στον χώρο με εξωτική ατμόσφαιρα, θεματικές βραδιές, food court, τηρώντας, όπως πάντα όλα τα πρωτόκολλα προστασίας έναντι του Covid-19 σύμφωνα με τις διατάξεις της Πολιτείας.  

Για τα live events μεταμορφώνουμε τον χώρο στην απόλυτη υπαίθρια σκηνή κάτω από το φως του φεγγαριού και του δίνουμε το όνομα LUNAR SPACE.

Η ομάδα του Cinema Alive σας καλωσορίζει στον καινούργιο χώρο του City Drive-in / Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πολυκράτους 6 – υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου)  μια ανάσα από το κέντρο της πόλης στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας. Ανανεώνουμε το επιτυχημένο μας ραντεβού που σας κράτησε συντροφιά τη σεζόν Ιούνιος – Νοέμβριος 2021, από τον χώρο του Λυκαβηττού και του Ο.Α.Κ.Α. με μια ανανεωμένη πρόταση για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά από την άνεση του αυτοκινήτου σας, αλλά και live events που θα γίνουν σημείο αναφοράς στη διασκέδαση στον χώρο του drive-in που μετατρέπεται σε σκηνή με καθήμενους και ονομάζεται για το άπλετο φως του φεγγαριού που προσφέρει Lunar Space. 

Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες σε υπαίθριο χώρο διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής, το City Drive-in προσφέρει την απόλυτη ευκρίνεια στην προβολή, αλλά και στερεοφωνικό ήχο.

Στον χώρο του θα βρείτε hot dogs στους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, ακόμα και vegan, αλλά και όλες τις κλασικές γεύσεις των νυχτών με κινηματογραφικές προβολές: νάτσος, ποπ κορν και πρωτότυπα γλυκά. Το bar σερβίρει δροσερά cocktails. Το City drive-in δέχεται περίπου 200 αυτοκίνητα, ενώ είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram), στην ιστοσελίδα www.citydrivein.gr.

Το Drive-in έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός τόσο για την φύση του, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρεται για την τήρηση του social distancing, όσο και για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα.

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στο  www.citydrivein.gr

City Drivein στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος .

Σας περιμένουμε στον υπαίθριο χώρο όπισθεν του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος ► https://g.page/r/CWIW_C0F98l1EA0/review

site & social media

Site: www.citydrivein.gr

Facebook: cinema alive – Instagram: cinemaalive –www.cinemaalive.org

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!