Γκάγκα: Δεν στέκουν τα επιχειρήματα κατά του εμβολίου – τι είπε για σχολεία

Διευκρινίσεις για το εμβόλιο και την παραφιλολογία έδωσε η Μίνα Γκάγκα, Διευθύντρια της 7ης Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

«Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται κατά του εμβολίου πραγματικά δε μπορούν να σταθούν».

Σχετικά με το αν έχει εντοπιστεί στον κόσμο κάποια σοβαρή παρενέργεια από το εμβόλιο, η κα Γκάγκα είπε πως «σε όλα αυτά τα εκατομμύρια που έχουν γίνει, έχουμε ελάχιστες αναφυλακτικές αντιδράσεις, μάλλον λιγότερες από όσες έχουμε συνηθίσει με άλλα εμβόλια».

Όπως είπε η κα Γκάγκα για τον εμβολιασμό της, δεν αισθάνεται τίποτα, καμία παρενέργεια, παρά μόνο λίγο πόνο όταν πιέζει το σημείο όπως συμβαίνει με όλα τα εμβόλια.

Σχετικά με τους αντιεμβολιαστές και ότι το RNA θα μετατραπεί σε DNA, τόνισε ότι ο κάθε ιός που μπαίνει στον οργανισμό μας, πολλαπλασιάζεται, κάνοντας αυτήν ακριβώς την ιστορία. Όλο το RNA του ιού μεταγράφεται πάνω στα δικά μας κύτταρα. Ολόκληρο το γενετικό του υλικό μεταφράζεται από εμάς, μέσα στα δικά μας κύτταρα και έτσι πολλαπλασιάζονται οι ιοί. «Σαν τεχνολογία εμβολίου είναι καινούρια», δήλωσε η κα. Γκάγκα.

Υπάρχει έντονο αντιεμβολιαστικό κίνημα, όμως οι μελέτες τους δε δημοσιεύονται ποτέ σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά. Η γιατρός, διευκρίνισε ότι «είναι πολύ αυστηρά τα πρωτόκολλα και τα δεδομένα είναι πολύ καλά ελεγμένα, περνάνε από πολύ αυστηρούς ελέγχους του FDA και του ΕΜΑ».

Σχετικά με τα σχολεία πιστεύει και ελπίζει ότι μπορούν να ανοίξουν. Με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα, αν δεν αλλάξουν, τα σχολεία μπορούν να ανοίξουν.

Πηγή: Δηλώσεις στον ΣΚΑΪ – 28/12/20

Επικαιρότητα-Νέα-Ειδήσεις!