Ημερολόγιο Διακοπής Καπνίσματος για εφήβους 15-18 ετών

Ένα βοήθημα που μπορεί να συμβάλει στη διαδικασία διακοπής καπνίσματος για εφήβους 15-18 ετών. Μπορεί να αποτελέσει εργαλείο τόσο για τους ίδιους τους εφήβους που επιθυμούν να διακόψουν ή να ελαττώσουν το κάπνισμα όσο και για τους γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Διατίθεται δωρεάν παρακάτω από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “EXARTISI” και τον ιστότοπο πρωτότυπης αρθρογραφίας Your e-articles

Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με πεδία ειδίκευσης το Ποινικό Δίκαιο και τις Εξαρτήσεις. Εργάζομαι ως καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στην ιδιωτική εκπαίδευση. Στόχος μου να παρουσιάσω άρθρα με κοινωνικά ζητήματα, ώστε να συμβάλλω στην γνωριμία του κοινού με την επιστήμη της Κοινωνιολογίας.

Newsletter

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο Newsletter! Κάθε βδομάδα θα διαβάζετε τα καλύτερα άρθρα στο email σας!

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά!

Your e-articles will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.